Zelfvertrouwen cursus (1-op-1)

in 40 dagen je zelfvertrouwen vergroten

Vormt jouw gebrek aan zelfvertrouwen een hinderlijk obstakel in dagelijkse werksituaties? Remt het je groei als professional? Wij kunnen je helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen. Stap voor stap, met een individueel, specifiek op jou afgestemd traject.

in 40 dagen je zelfvertrouwen vergroten

Vormt jouw gebrek aan zelfvertrouwen een hinderlijk obstakel in dagelijkse werksituaties? Remt het je groei als professional? Wij kunnen je helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen. Stap voor stap, met een individueel, specifiek op jou afgestemd traject.

Zelfvertrouwen cursus

€1695,- (excl. BTW)

 • 1-op-1 training met een eigen coach
 • Gratis kennismaking
 • Waardering: 9.1

Heb je vragen?

Te weinig zelfvertrouwen… en daardoor steeds minder plezier in je werk?

Heb jij vaak twijfels over je capaciteiten omdat je denkt dat de ander het beter kan of weet? Maak je je zorgen over wat anderen over je denken? Durf je jezelf niet te laten horen, ook al heb je echt wel een duidelijke mening? Knaagt dat alles aan je werkplezier?

Weinig zelfvertrouwen kan een blokkade vormen in je dagelijks functioneren op het werk. Het goede nieuws is: zelfvertrouwen kun je leren. Zelfs als je jezelf misschien als introvert zou omschrijven.

Ben je daarnaar op zoek? Een “cursus zelfvertrouwen”, als het ware, maar dan wel eentje die écht werkt? Dan is ons 1-op-1 traject “In 40 dagen je zelfvertrouwen vergroten” iets voor jou.

Je werkt niet in een groepje of een klasje, maar individueel, in een persoonlijk traject waarin we stap voor stap werken aan de ontwikkeling van jouw zelfvertrouwen.

Resultaat

Resultaat? Na afloop van dit traject:

 • Twijfel je minder aan je eigen capaciteiten
 • Voel je je zeker bij collega’s en in werksituaties
 • Bereik je effectief je doelen
 • Kun je wat anderen van je denken loslaten
 • Is je zelfvertrouwen merkbaar groter

Dit heb je allemaal voor elkaar gekregen omdat je hebt geoefend in de praktijk met concrete opdrachten die bij je passen. Je hebt daarbij hulp gehad van je persoonlijke coach. We geloven dat jij alles in huis hebt om een succesvolle professional te zijn. Je wilt alleen af en toe een duwtje in de juiste richting. Dat zetje geven wij je met alle plezier.

Waarom 40 dagen?

Wist je dat nieuw gedrag al na 40 dagen fysiek en blijvend zichtbaar is in de vorm van nieuwe paden in je hersenen? Deze nieuwe paden (neurale netwerken) ontstaan als je veelvuldig oefent in de praktijk. Precies wat je doet in deze training!

“MIJN ONTWIKKELING KWAM IN EEN STROOMVERSNELLING”

Met het 1-op-1 traject “zelfvertrouwen vergroten” kwam mijn ontwikkeling in een stroomversnelling. Geen lange moeizame sessies, maar hands-on en direct aan de gang! En daarnaast gesprekken met een fijne coach die me het gevoel gaf dat ik goed ben zoals ik ben.

Trea Mitterbauer

Online marketeer| ABAB Accountants en Adviseurs

De persoonlijke aanpak maakt deze cursus zelfvertrouwen zo effectief

Zoals gezegd: we werken 1-op-1. Dus geen dagen met een groep in een lokaaltje, waar de aandacht verdeeld wordt over meerdere deelnemers. Wat je wel krijgt, zijn individuele sessies met je eigen persoonlijke, NOBCO gecertificeerde coach zelfvertrouwen.

We stemmen het programma exact af op wat je nodig hebt, bijvoorbeeld:

 • Wil je zelfverzekerder worden in contacten met collega’s, managers en klanten?
 • Wil je een duidelijk beeld van je capaciteiten – en daar minder aan twijfelen?
 • Wil je je stoppen met piekeren over wat anderen mogelijk van je denken?
 • Wil je niet langer dichtklappen op momenten dat je je juist zou moeten uitspreken?
 • Wil je stoppen met meegaan in dingen die je eigenlijk niet wilt?
 • Wil je afrekenen met faalangst en en beter omgaan met negatieve gedachten?

Waar je ook op vastloopt: we gaan het aanpakken én oplossen. Al na de eerste sessies merk je het verschil.

“STAP GEZET OM DOOR TE GROEIEN”

Ik bleef hangen in hetzelfde, omdat ik wist dat ik daar goed in was en dat gaf me zekerheid. Daar was ik eigenlijk helemaal klaar mee, maar ik wist niet hoe ik dat kon veranderen. Het traject heeft me echt geholpen en de stap om door te groeien is al gezet!

Everine de Vries

Opleidingscoördinator | De Corporatie Academie

Programma

Hoe ziet deze 1-op-1 training zelfvertrouwen eruit?

We stemmen het traject af op jouw persoonlijke doelen, je werkplek en je professionele rol. Dus geen psychologische praatjes, rollenspellen of gegraaf in je verleden. We kijken naar het hier en nu, en wat jij daarin nodig hebt. Zo kun je je onzekerheid overwinnen.

We werken met een mix van persoonlijke gesprekken, zelfvertrouwen oefeningen, praktische handvatten voor op de werkplek en mail- en telefonisch contact naar behoefte.

Concreet is het programma als volgt ingericht:

 • Een (gratis en vrijblijvend) intake- en kennismakingsgesprek
 • Een persoonlijkheidsassessment
 • 7 (online) gesprekken van 60 minuten
 • Indien gewenst en in onderling overleg plannen we het 1e gesprek face to face
 • Voorbereiding en uitvoering van zelfvertrouwen oefeningen op het werk
 • Praktische handvatten en tips
 • obv ‘fair use’ e-mail- en telefooncontact met je trainer/coach tijdens het traject
 • Evaluatie en certificaat
 • Een opvolggesprek 3 à 4 maanden na het traject

Je krijgt dus alles wat je nodig hebt om de verandering te realiseren die je wilt, gebaseerd op een zorgvuldige intake. We gaan je zelfvertrouwen opbouwen door te werken aan je skills, drempels weg te halen en we zorgen voor nieuw gedrag waarmee je je werkende leven leuker, bevredigender en succesvoller maakt.

“TROTS DAT DIT ME GELUKT IS”

Nu heb ik meer rust in wat ik doe. Ik neem nu regelmatig pauzes en kan nu zelfverzekerder zeggen: wat ik doe is goed. Ik heb met mijn leidinggevende afgesproken dat hij me laat weten als ik iets niet goed doe. Ik ben er trots op dat dit me gelukt is!

Anneke Gersen

Verpleegkundige | Brabant Zorg

Voor wie

Voor wie is deze 1-op-1 training geschikt?

Onze individuele cursus zelfvertrouwen is er voor jou als professional met een mbo+-, hbo- of wo-niveau.

Je groei en je ontwikkeling heb je voor een belangrijk deel zelf in de hand, dat snap je. Je hebt het gevoel dat er kansen genoeg zijn om je werkplezier te vergroten, je meer te richten op taken die beter bij je passen of zelfs om promotie te maken of salarisverhoging te bedingen.

Maar dan moet je jezelf wel een beetje durven laten zien, en daarom wil je werken aan je zelfvertrouwen. Je begrijpt dat dat niet vanzelf gaat, en je wilt er graag – met professionele begeleiding – aan werken.

Locatie & kosten

Waar vindt deze training plaats?

In deze 1-op-1 training zelfvertrouwen kun je kiezen tussen zoom/teams/skype of face to face. De meeste deelnemers kiezen voor zoom, teams of skype vanuit praktisch oogpunt.

Kies je voor face to face dan bespreek je samen met de coach op welke locatie de coachgesprekken plaatsvinden. In beide gevallen heb je vrijwel geen reistijd.

Je voordelen:

 • Weinig / geen reistijd
 • Effectief gebruik van je tijd
 • 1-op-1 aandacht voor jou

“IK KREEG SNEL MEER VOOR ELKAAR”

Mijn coach stelde me scherpe vragen over mijn gedrag. Hij gaf me opdrachten mee, die ik direct op mijn werkplek moest uitvoeren. Door dingen anders te benaderen, kreeg ik snel meer voor elkaar. Ik ben nu zelfs benoemd tot kartrekker van een belangrijke opdracht.

Andre Roelofs

Projectingenieur | van Doren Engineers

Kosten

Wat is je investering?

In termen van netto tijdsbesteding is dit traject de meest efficiënte en effectieve manier om je zelfvertrouwen te vergroten. We geloven niet in fluff – alles in het traject is gericht op resultaat. Daarom zie je dat resultaat ook in zo’n korte tijd.

De prijs van dit traject is € 1.695,- exclusief btw. Of je dat nu vanuit je opleidingsbudget, werkgeversbijdrage of uit eigen zak betaalt: deze investering blijft je tot aan je pensioen rendement opleveren.

Iemand die dit traject volgde zei ooit heel treffend: “Het was alsof ik eindelijk de handrem eraf haalde!”

Beter dan dat kunnen we het zelf bijna niet zeggen.

Door je zelfvertrouwen te vergroten, sta je jezelf toe om te groeien. Je verlegt je focus, en kunt je richten op datgene waar je goed in bent en wat je voldoening geeft – in plaats van die aandacht voor je negatieve gedachten, twijfels over jezelf of zorgen over wat anderen van je denken.

Wij gunnen jou die omslag. En hoe sneller je eraan begint, hoe sneller je ervan kunt gaan genieten.

“Meer zelfvertrouwen”

Ik kreeg steeds meer positieve reacties. Dat ik meer zelfvertrouwen uitstraal, dat ik meer ontspannen ben en vrolijk. Ik heb kortgeleden met een collega samen een presentatie gegeven aan 40 mensen. Daar zaten ook verschillende managers bij. En dat ging hartstikke goed!

Heloise Hooi

IT applicatie consultant | Alliander

Inschrijven

Wil je je inschrijven voor deze 1-op-1 zelfvertrouwen cursus maar eerst even kennismaken? Of heb je vragen en wil je overleggen met me?

Plan dan een vrijblijvende, telefonische kennismakingsafspraak met mij.

Ik beloof je dat dat geen oppervlakkig praatje wordt. Ik vind het belangrijk dat je – in vrijheid – een goede keuze maakt. Daarom neem ik graag de tijd voor al je vragen.

Dit zeggen onze klanten

9.1

Klantwaardering

Deelnemers waarderen dit traject met een 9.1

95%

Aanbeveling

95% beveelt dit traject aan bij collega of vriend(in)

2003

KWALITEIT

Nederlandse Orde van Beroepscoaches sinds 2003

Sinds 2003

Veelgestelde vragen

Ik wil eerst kennismaken voordat ik beslis. Kan dat?

Zeker! Ik raad je het zelfs aan. Je krijgt dan beter een idee of deze 1-op-1 training goed bij je past, of we een klik hebben en of ik je kan helpen. Als dat niet zo is, dan vertel ik het ook. Je zit dus nergens aan vast. Plan een gesprek voor een eerste vrijblijvende kennismaking.

Op welke locatie is deze 1-op-1 training zelfvertrouwen?

In deze 1-op-1 training zelfvertrouwen kun je kiezen tussen via zoom, skype of telefoon of face-toface. De meeste deelnemers kiezen voor zoom, teams of skype vanuit praktisch oogpunt. Kies je voor face to face dan bespreek je samen met de coach op welke locatie de coachgesprekken plaatsvinden. In beide gevallen heb je vrijwel geen reistijd. Ik bespreek graag met je welke vorm voor jou het meeste geschikt is

Naast zelfvertrouwen vergroten heb ik nog een 2e leerpunt. Kan dat?

Dit komt vaker voor dan je wellicht denkt. Bijvoorbeeld: je wilt werken aan je zelfvertrouwen en daarnaast wil je ook je assertiviteit een boost geven. Of je wilt bijvoorbeeld als leidinggevende of projectmanager aan je zelfvertrouwen werken en daarnaast aan je leidinggevende skills. Omdat het traject precies op jou is afgestemd is een 2e leerpunt geen enkel probleem.

Kan ik mijn persoonlijk budget inzetten?

Dat kan. Je persoonlijk budget kan zonder meer worden ingezet om deze training te kunnen betalen. Je regelt dat vaak via je leidinggevende of je HR adviseur. Mocht je persoonlijk budget niet helemaal genoeg zijn dat kun je altijd in overleg met je leidinggevende bespreken of jouw organisatie ook een gedeelte wil betalen.

Welke 1-op-1 training kan ik het beste kiezen?

Soms heb je raakvlakken met meerdere van onze 1-op-1 trainingen. Bijvoorbeeld: je wilt werken aan je zelfvertrouwen en daarnaast wil je ook je assertiviteit een boost geven. Of je wilt bijvoorbeeld als leidinggevende of projectmanager aan je zelfvertrouwen werken en daarnaast aan je leidinggevende skills.

Kies daarom de 1-op-1 training die op het oog het beste past of voelt. Omdat het traject precies op jou is afgestemd doen we precies wat jij nodig hebt. In het vrijblijvende kennismakingsgesprek bespreek ik dit graag met je.

Hoe schrijf ik me in? Wanneer kan ik starten?

Voordat je beslist kan ik me voorstellen dat je eerst even (telefonisch) kennis wilt maken om te kijken of het klikt en of ik je kan helpen. Als dat niet zo is, dan vertel ik het ook. Je zit dus nergens aan vast. Mocht je verder willen dan maak ik een voorstel. Dit voorstel mail ik naar je. Zodra het voorstel geaccordeerd is kan het traject starten.

Is deze 1-op-1 training geschikt voor mij?

De 1-op-1 training zelfvertrouwen is er voor jou als professional met een mbo+-, hbo- of wo-niveau. Je werkomgeving is dynamisch. Je hebt veel contact met collega’s en/of klanten, en (goede) communicatie is belangrijk – voor het werk, maar ook voor jezelf.

Je bent er je heel erg van bewust dat verbetering van je zelfvertrouwen het verschil kan maken in je professioneel functioneren, en misschien ook op andere gebieden. Dat bewustzijn komt niet uit de lucht vallen, je loopt er al langer mee rond en je beseft dat het zich niet vanzelf gaat oplossen.

Heb je een niet goed geld terug garantie?

Mocht je na de 1e bijeenkomst het idee hebben dat deze 1-op-1 training niet voor je gaat werken dan kun je de training zonder voorwaarden opzeggen. Jij of je organisatie krijgt dan gewoon het geld terug. Je maakt dit kenbaar aan de coach. Vanzelfsprekend willen we ervan leren dus het is natuurlijk wel fijn als je een toelichting wilt geven. maar dit is niet verplicht.

Wat ik als nog meer vragen heb?

Geen probleem. Ik ben er voor je om je te helpen. Stuur me een bericht of bel me en stel je vraag.

Gratis kennismaken

Het verplicht je tot niets

Goed dat je deze 1-op-1 cursus zelfvertrouwen overweegt. Laten we eerst vrijblijvend kennis maken om te kijken of het klikt en of ik je kan helpen. Maak hieronder een afspraak in mijn agenda.

Na ons gesprek:

 • Weet je precies of deze training bij je past
 • Heb je een goed idee hoe deze1-op-1 training in zijn werk gaat
 • Weet je wat je nodig hebt om snel te kunnen starten

“Praktisch en concreet”

Het is vooral het praktische en concrete, zonder al te veel te graven hoe iets komt wat voor mij een eye-opener was. Je moet het nog steeds zelf doen, maar ik heb enorm veel inzicht gekregen in de handvatten die er zijn en de mogelijkheden waarop ik die kan inzetten. Dank je wel daarvoor!

Carielle Brok

Relatiemanagement medewerker | Avans Hogeschool