Werkgeluk in 1 dag

incompany workshop

Heb je vragen?

Duur1 dag | 9.30 – 16.30
StartIn overleg
WaarIncompany
Prijs€ 1.750,- (excl BTW)
Groepsgrootte10 – 15 personen
Waardering

Workshop werkgeluk in 1 dag

In-company

Aandacht voor werkgeluk is belangrijk voor je. Je kunt dan meer doen wat echt bij je past en wat je leuk vindt. Je organisatie profiteert daar ook van, omdat jouw werkgeluk zich vertaalt in betere prestaties. Een hoge mate van werkgeluk beschermt je beter tegen het risico van een burn-out.

  • Ontdek welke faktoren je eigen werkgeluk bevorderen en welke je tegenwerken.
  • 10 concrete strategieën om je werkgeluk op je eigen werk te versterken.
  • Handige tips & tools om je werkgeluk strategieën toe te kunnen passen.
  • Concreet stappenplan om jouw werkgeluk drastisch te vergroten.

Waarom zou je?

Omdat je vragen hebt als: hoe kan ik er voor zorgen dat mijn passie en talent meer tot zijn recht komen? Hoe kan ik mezelf beter profileren, zodat ik beter gezien en herkend word? Op welke wijze kan ik beter tonen hoe goed ik in mijn vak ben als professional, zodat mijn kwaliteiten op de juiste wijze en plaats ingezet kunnen worden?

Wat leer je?

Tijdens deze praktische workshop leer je 10 verschillende strategieën om je werkgeluk direct in de praktijk te vergroten. Samen met jou nemen we deze strategieën door en vertalen ze direct naar activiteiten voor de plek waar jij werkt.

Aan de hand van praktische tips en oefeningen zet je de eerste stapjes. Je maakt een concreet stappenplan waarmee op je eigen werkplek aan de slag kan met je werkgeluk. We dagen je uit om te experimenteren, te leren en te genieten.

Voor wie?

De workshop is geschikt voor professionals die het belangrijk vinden om te werken aan hun eigen werkgeluk. Je realiseert je dat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen werkgeluk. Je bent bereid om zelf het heft in handen te nemen. Deze handige en praktische workshop biedt je daar de tools voor.

Mail me vrijblijvend

Workshop – Werkgeluk in 1 dag

Goed dat jullie deze training werkgeluk overwegen. We maken eerst telefonisch kennis om te kijken of het klikt en of ik je kan helpen. Als dat niet zo is, dan vertel ik het ook. Je zit dus nergens aan vast.

  • Voer een getal tussen 10 en 10 in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik neem binnen 1 werkdag contact met je op om een vrijblijvende belafspraak te maken. Je ontvangt zelf automatisch een kopie van je bericht.

privacy statement

Deelnemers waarderen dit traject met een 9,1
95% zou het aanbevelen bij vrienden of collega’s

Zij gingen u voor

 
 

HEB JE VRAGEN?

stuur een email