Liever Assertiever

incompany workshop – training

Heb je vragen?

Duur1 dag | 9.30 – 16.30
StartIn overleg
WaarIncompany
Prijs€ 1.750,- (excl BTW)
Groepsgrootte10 – 15 personen
Waardering

Training liever assertiever

incompany workshop

Assertief zijn in je werk is belangrijk. Het vergroot je invloed. Je bent beter in staat om jouw resultaten te halen. Je kunt beter investeren in een effectieve samenwerking, én je bent in staat om je eigen grenzen te bewaken. Assertieve medewerkers zijn actief betrokken, laten geen kansen voorbij gaan, durven hun mening te geven en hebben een grote mate zelfsturend vermogen. Dus waarom liever assertiever? Omdat zowel jijzelf, als je organisatie daar beter van worden!

  • Ontdek welke faktoren jouw assertiviteit vergroten, en welke je in de weg staan.
  • 5 concrete strategieën om jouw assertiviteit een boost te geven.
  • Handige tips & tools om assertiviteit op je werk toe te kunnen passen.
  • Praktisch en persoonlijk advies om jouw assertiviteit drastisch te versterken.

Waarom zou je?

Omdat je het beu bent om kansen je neus voorbij te zien gaan. Omdat je gezien wil worden voor wat je waard bent. Omdat je op je strepen wilt staan, wanneer dat nodig is. Omdat je wilt investeren in je eigen prestaties en het stuur stevig in eigen handen wil houden.

Wat leer je?

Tijdens deze prettige en praktische workshop leer je door te doen. Je leert je eigen blokkades herkennen en daar direct korte metten mee te maken. Je krijgt 5 strategieën om jouw assertiviteit op je werkplek te versterken en de ondersteuning om deze direct in jouw werkomgeving toe te passen.

Assertiviteit ontwikkel je op je eigen wijze; niemand kan zeggen wat je moet doen. Dus aan de hand van praktische tips en oefeningen, ontwikkel je jouw eigen concrete stappenplan. Wanneer je wilt, krijg je van ons advies. We dagen je uit om te experimenteren, te leren en te genieten. Simpel en snel.

Voor wie?

De workshop is geschikt voor professionals die liever assertiever in hun werk staan. Je bent bereid om te investeren in je eigen mogelijkheden en wilt zelf het heft in handen nemen. Deze handige en praktische workshop biedt je daar de tools voor.

> mail me vrijblijvend
of bel me: 088 – 09 05 062

Mail me vrijblijvend

Training – Liever assertiever

Dan maken we eerst telefonisch kennis om te kijken of het klikt en of ik je kan helpen. Als dat niet zo is, dan vertel ik het ook. Je zit dus nergens aan vast. Nicolien Bot

Nicolien Bot

  • Voer een getal tussen 10 en 10 in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik neem binnen 1 werkdag contact met je op om een vrijblijvende belafspraak te maken. Je ontvangt zelf automatisch een kopie van je bericht.

privacy statement

Zij gingen u voor

 
 

HEB JE VRAGEN?

stuur een email