Training

In-company training

Altijd op maat, praktisch en direct toepasbaar in de praktijk

Over alle blogs die we schrijven verzorgen we in-company trainingen of workshops. Altijd op maat, praktisch en direct toepasbaar in de praktijk.

Overwegen jullie een in company training?

Dan zit je hier goed

Bij een incompany training kun je een training op het gebied van bijvoorbeeld samenwerken, communicatie of assertiviteit aanpassen aan je persoonlijke wensen of een volledig op maat gemaakt programma samenstellen uit verschillende onderwerpen.

Wil je, net als RIVM, werken aan je assertiviteit? Of, net als Brabantzorg, de samenwerking versterken? Bespreek dan met je team de leerdoelen en bespreek met ons welke in-company training hier het beste op aansluit.

Wil je de vaardigheid en/of professioneel gedrag van een hele afdeling of je team verhogen? IK overtref me maakt het programma en selecteert voor elk onderwerp de beste expert.

Op maat gemaakt

Alle in-company trainingen worden op maat gemaakt

  • Per training brengen we jullie specifieke wensen in kaart, stellen we de leerdoelen per training scherp en bepalen we het gewenste niveau van de training;
  • Je kunt meerdere vragen en cases inbrengen;
  • De trainer past de training aan op jouw organisatie/branche;
  • De inhoud van de training is direct toepasbaar op je eigen werksituatie.

Kwaliteit

We zorgen voor kwaliteit

Onze trainingen worden door de deelnemers met gemiddeld een 8,5 beoordeeld. Door ons netwerk zijn we in staat om voor elk onderwerp de beste expert te selecteren. We werken met vaste trainers die inspireren en ervoor zorgen dat de opgedane kennis direct toegepast kan worden.

Interesse in een incompany training?

Ben je op zoek naar een incompany training? Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen, mailen of je vraag gewoon via het contactformulier op deze pagina aan ons stellen.

Mail me vrijblijvend

Voor een in company training

Dan maken we eerst telefonisch kennis om te kijken of het klikt en of ik je kan helpen. Als dat niet zo is, dan vertel ik het ook. Je zit dus nergens aan vast.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zij gingen u voor