Training

Goed omgaan met collega’s

“Zelfs mijn manager viel het op en gaf me positieve feedback”

Goed omgaan met collega’s

Incompany workshop

Het werk gaat makkelijker, sneller én beter met een leuke collega. Eentje waar je van op aan kan, die behulpzaam is, prettig in de omgang, afspraken nakomt en jou in je waarde laat. Kortom, leuke collega’s zijn belangrijk. Jammer genoeg heb je soms ook last van je collega’s, Dat kost je bergen energie, veroorzaakt ergernis en verstoort de samenwerking. Hoe ga je er mee om?

Gratis tips waarmee je sterker in je schoenen staat

Als je op zoek bent naar praktische tips & ideeën om je werk makkelijker te maken dan zijn mijn gratis downloads echt iet voor jou. Maak snel je keuze ...

  • 3 concrete strategieën om met collega’s om te gaan.
  • Handige tips & tools om effectiever samen te werken met diverse typen collega’s.
  • Feedback methode om effectief te beïnvloeden
  • Concreet stappenplan om jouw (collega)last te verminderen.

Waarom zou je?

Tja…. eigenlijk vind je dat die (soms lastige) collega naar een workshop moet… Hij, of zij, heeft immers wat te leren en jij niet! Ook al kun je daar gelijk in hebben, de meeste invloed heb je nou eenmaal op jezelf. Dus als jij om leert gaan met gedrag waar je je aan stoort, wordt jouw last minder, verspil je minder energie en krijgt die collega minder vat op je.

Wat leer je?

Tijdens deze praktische workshop leer drie strategieën te hanteren om gedrag van lastige collega te beïnvloeden. Je krijgt inzicht in hoe een collega vat op je krijgt en hoe je jezelf daarvan los kan maken.  Vanuit de “steentje-in-mijn-schoen” theorie, leer je ingrijpen op het juiste moment, en helpen we je om deze te vertalen naar concrete stappen richting die lastige collega.

Aan de hand van praktische tips en oefeningen ontwikkel je concrete en toepasbare acties. Omdat jij anders omgaat met je collega, zal hij of zij niet langer een probleem voor je zijn. We dagen je uit om te experimenteren, te leren en te genieten.

Voor wie?

De workshop is geschikt voor professionals die willen leren omgaan met (soms lastige) collega’s. Je realiseert je dat het zonde is van je tijd om energie te verspillen aan een lastige collega en je wilt leren hoe je daar zelf invloed op uit kunt oefenen.  Je bent bereid om aan de slag te gaan met de tools die deze workshop je biedt.

Mail me vrijblijvend

Workshop goed omgaan met collega’s

Dan maken we eerst telefonisch kennis om te kijken of het klikt en of ik je kan helpen. Als dat niet zo is, dan vertel ik het ook. Je zit dus nergens aan vast.

Zij gingen u voor

Gratis tips waarmee je sterker in je schoenen staat

Als je op zoek bent naar praktische tips & ideeën om je werk makkelijker te maken dan zijn mijn gratis downloads echt iet voor jou. Maak snel je keuze ...