Training

Beter samenwerken in je team

Beter samenwerken in je team

Incompany workshop

Samenwerken in een organisatie is onvermijdelijk. Een effectieve samenwerking bevordert het resultaat en versterkt je werkplezier. In een optimale samenwerking maak je gebruik van je professionele talent, wordt er naar elkaar geluisterd en word je gestimuleerd om het beste uit jezelf en anderen te halen. Collegiale samenwerking vergroot de weerbaarheid van de organisatie.

  • Ontdek welke faktoren samenwerking bevorderen en welke factoren samenwerking in de weg staan.
  • Ontwikkel een strategie om te sturen op resultaat met behoud van de relatie.
  • Handige tips & tools om effectiever samen te werken in de praktijk.
  • Concreet stappenplan om gemeenschappelijke verantwoordelijkheid en creativiteit te creëren.

Waarom zou je?

Als jij je herkent in (één van) de volgende uitspraken:

  • Als ik het zelf doe, gaat het beter en sneller
  • Het zijn altijd dezelfde die de voortgang belemmeren
  • Ons overleg duurt (te) lang en levert (te) weinig resultaat op
  • Ik krijg mijn collega’s niet mee

dan is deze workshop iets voor jullie!

Wat leer je?

Tijdens deze praktische workshop krijg je een diagnosemodel om effectiviteit in samenwerking te onderzoeken en te vergroten. Je leert om jouw persoonlijke talent ten dienste van de samenwerking te gebruiken. Je leert hoe je samen, simpel en snel tot optimaal resultaat kunt komen. Je krijgt concrete tips om op je eigen werkplek de samenwerking te verbeteren.

Aan de hand van jouw praktijksituatie, breng je in kaart wat er aan jullie samenwerking schort en wat er nodig is. Door middel van praktische oefeningen en tips, ontdek je wat jij concreet kan doen om de samenwerking positief te beïnvloeden. Je krijgt feedback op jouw eigen stijl van samenwerken en tools om invloed uit te oefenen op je collega’s. We  dagen  je uit om te experimenteren, te leren en te genieten.

Voor wie?

De workshop is geschikt voor professionals die hun samenwerking willen verbeteren. Die bereid zijn om hun eigen manier van samenwerken onder de loep te nemen, en handvatten willen leren gebruiken om te sturen op gemeenschappelijk resultaat. Die willen ontdekken hoe het samen beter en leuker kan. Deze handige en praktische workshop geeft je inzicht en tools.

Mail me vrijblijvend

Workshop goed omgaan met collega’s

Dan maken we eerst telefonisch kennis om te kijken of het klikt en of ik je kan helpen. Als dat niet zo is, dan vertel ik het ook. Je zit dus nergens aan vast.

Zij gingen u voor