Publicatiebeleid

Ik overtref me is een onafhankelijk platform voor professionals en hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Samen met deze professionals willen we kennis delen, discussies aangaan en een netwerk opbouwen. Het kennisplatform van Ik overtref me biedt hiervoor de ruimte. Ik overtref me wil professionals inspireren om op hun werk zelf aan de slag te gaan met hun professionele ontwikkeling. We doen dit met behulp van tips, tricks, trends, trainingen, blogs, ebooks, minicursussen, bijeenkomsten en webinars. We zien het als onze taak om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de interesses en belangen van onze lezers en deze professionals.

Ik overtref me publiceert niet zomaar artikelen, maar hanteert daarvoor strikte richtlijnen om de kwaliteit van de content op de site en op alle sociale media te bewaken. Deze richtlijnen sturen de manier waarop de artikelen worden geschreven, waarop we communiceren en de manier waarop we redactie doen. We doen ons uiterste best om ons aan deze richtlijnen te houden. Mocht je desondanks iets tegenkomen op Ik overtref me wat niet aan deze richtlijnen voldoet stuur ons dan een bericht.

Kwaliteit van de content

Ik overtref me is een volledig onafhankelijk platform. Adverteerders of partners hebben geen invloed op de content die op de site en de sociale media wordt gepubliceerd. Ik overtref me publiceert geen persberichten of andere PR-content.

Auteurs van Ik overtref me schrijven onder hun eigen naam. Ik overtref me beïnvloedt de meningen of visie van de auteurs niet en vraagt hen nooit hun persoonlijke mening aan te passen aan onze doelstellingen of meningen. Uiteraard wordt ongepast taalgebruik, zwartmaken, bashen of het op een andere manier in diskrediet brengen/beledigen van personen of bedrijven niet geaccepteerd (zie ook de huisregels voor auteurs hieronder).

Ik overtref me hanteert een strikte scheiding tussen promotionele en ‘inhoudelijke’ content. Er wordt nooit betaald voor inhoudelijke content op de site of de social media kanalen. Auteurs schrijven hun artikelen altijd op vrijwillige basis. Betaalde promoties en advertenties bevatten een duidelijke vermelding (adv, advertorial of sponsored article).

Redactie

We werken met, voornamelijk vaste, auteurs die loyaal schrijven voor Ik overtref me over hun expertise op het gebied van leren en ontwikkelen van professionals. De Ik overtref me redactie is verantwoordelijk voor het redigeren van die artikelen, maar zorgt er daarnaast ook voor dat de richtlijnen worden nageleefd. Wil je ook auteur worden? Bekijk dan hier de mogelijkheden.

Huisregels voor auteurs

De auteurs van Ik overtref me zijn gehouden aan onze spelregels & richtlijnen.