Loopbaancoaching 1-op-1

Boost je loopbaan in 40 dagen

Verhindert het perspectief in je baan je werkplezier? Wil je meer weten wat je goed kan en zou je graag je talenten ontdekken om een volgende stap te zetten? Wij kunnen je helpen om je loopbaan een boost te geven. Stap voor stap, met een persoonlijke loopbaancoach.

Boost je loopbaan in 40 dagen

Verhindert het perspectief in je baan je werkplezier? Wil je meer weten wat je goed kan en zou je graag je talenten ontdekken om een volgende stap te zetten? Wij kunnen je helpen om je loopbaan een boost te geven. Stap voor stap, met een persoonlijke loopbaancoach.

Loopbaancoaching

€1795,- (excl. BTW)

 • Je eigen loopbaancoach
 • Gratis kennismaking
 • Waardering: 9,1

Heb je vragen?

Iets aan je loopbaan doen, maar hoe?

Je hebt een leuke baan maar je hebt toch het gevoel dat er meer in zit. Of je merkt aan jezelf dat de huidige job je eigenlijk te weinig werkplezier (meer) geeft en je zit daardoor misschien niet lekker in je vel.

Je wilt van baan veranderen maar wat moet dat dan worden en hoe pak je dat aan? Je wilt nu echt de juiste stap zetten in je loopbaan. Een stap die recht doet aan jouw talenten en mogelijkheden.

Je overweegt daarom loopbaancoaching om je carriere en je professionele ontwikkeling in 1 keer in de goede richting te duwen. Je wilt graag snel een concreet loopbaanadvies wat je helpt om die volgende stap te zetten.

Dat is precies wat ons 1-op-1 loopbaantraject je biedt. In dit traject werk je, samen met je persoonlijke loopbaancoach, aan je professionele ontwikkeling door jouw carriere een boost te geven, binnen of buiten je organisatie.

Resultaat

Na afloop van dit loopbaantraject:

 • Heb je een goed beeld van je kracht, talent en passie
 • Weet je hoe je meer plezier in je werk kunt krijgen
 • Kun je op effectieve wijze je kwaliteiten tonen en inzetten
 • Is het duidelijk wat je mogelijke volgende stap in je loopbaan is.

Dit heb je allemaal voor elkaar gekregen omdat je, samen met je loopbaancoach, hebt gewerkt aan concrete opdrachten. Dit maakte stap voor stap inzichtelijk hoe je loopbaan zich tot nu toe heeft ontwikkeld en welke opties je hebt voor het vervolg van je carriere.

Waarom 40 dagen?

Wist je dat ander gedrag al na 40 dagen fysiek en blijvend zichtbaar is in de vorm van nieuwe paden in je hersenen? Deze nieuwe paden (neurale netwerken) maken het makkelijker om verschillende mogelijkheden te onderzoeken voor je loopbaan.

“IK HEB 5 CONCRETE OPTIES VOOR MIJN VOLGENDE STAP”

De loopbaancoach heeft mij op een prettige maar ook duidelijke wijze laten zien waar mijn kernkwaliteiten liggen (en ook waar ze niet liggen). Vervolgens heeft hij mij geholpen om deze kwaliteiten te vertalen naar vijf concrete opties voor mijn volgende stap.

Niels Aarts

Financial planner | ABN AMRO Bank

De persoonlijke aanpak maakt deze loopbaancoaching zo effectief

Zoals gezegd: we werken 1-op-1. Dus geen dagen met een groep in een lokaaltje, waar de aandacht verdeeld wordt over meerdere deelnemers. Wat je wel krijgt, zijn individuele sessies met je eigen persoonlijke, NOLOC erkende loopbaancoach.

We stemmen het programma exact af op de ontwikkelpunten die jij belangrijk vindt. Bijvoorbeeld:

 • Hoe tref je de beste voorbereidingen om je kansen te vergroten?
 • Wat zijn mijn kwaliteiten en hoe breng ik die het beste in beeld?
 • Hoe kan ik mij het beste voorbereiden op sollicitatiegesprekken?
 • Wil je concreet in beeld komen bij potentiële werkgevers?
 • Hoe zet je effectief je persoonlijke netwerk in?
 • Hoe ontwikkel je een professionele houding?
 • Wil je weten hoe je over komt en hoe je dit goed overbrengt op de ander?
 • Wil je meer zicht op de arbeidsmarkt krijgen?
 • Je wil weten hoe je het beste social media in kunt zetten t.b.v. je loopbaan.

Waar je ook het accent op wilt leggen tijdens je loopbaantraject: we gaan het aanpakken én oplossen.

“IK WAS TOE AAN EEN NIEUWE UITDAGING EN VERANDERING,”

Dit loopbaantraject was voor mij een proces wat precies op het juiste moment kwam. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en verandering, maar ik wist nog niet wat en had wat aanmoediging nodig. De coach activeerde me door de juiste vragen te stellen, me aan het denken te zetten, waardoor ik plannen ging maken, tot actie kwam en nu in mijn nieuwe job zit!

Annelies Rahakbauw

planecononoom | Woningcorporatie Ymere

Programma

Dit programma ga je doen met je loopbaancoach

We stemmen het traject af op jouw persoonlijke doelen die je wilt bereiken in deze fase van je loopbaan. We kijken naar het hier en nu, en wat jij daarin nodig hebt waardoor je duidelijkheid krijgt welke mogelijkheden er zijn in je loopbaan. Dat geeft je meer werkplezier / werkgeluk.

We werken met een op jou afgestemde mix van persoonlijke gesprekken, professionele vaardigheden, praktische sollicitatie training, digitale leerstof en mail- en telefonisch contact naar behoefte.

Concreet is het programma als volgt ingericht:

 • Intakegesprek
 • Een assessment voor inzicht in je gedrag, talent en/of vaardigheid
 • 7 (online) gesprekken van 60 minuten
 • Indien gewenst en in onderling overleg plannen we het 1e gesprek face to face
 • Persoonlijk loopbaanplan
 • 1 Borgingsgesprek na 3 à 4 maanden
 • Voorbereiden en uitvoeren van oefenopdrachten rondom je loopbaan
 • Evaluatie

Je krijgt dus alles wat je nodig hebt om de verandering te realiseren die je in je loopbaan wilt, gebaseerd op een zorgvuldige intake. We gaan je voorbereiden op je volgende loopbaanstap door te werken aan je skills en professionele houding, drempels weg te halen en we zorgen voor effectief gedrag waarmee je die stap echt kunt zetten.

“GELUKT OM DE JUISTE KEUZE IN MIJN LOOPBAAN TE MAKEN”

Tijdens dit traject zijn er veel dingen gebeurd waaronder een wisseling van functie, hierbij is focus van groot belang gebleken om de juiste keuze te maken. Dit is ook gelukt mede dankzij de goede en persoonlijke aanpak van mijn loopbaancoach.

Jacco de Zeeuw

Sales adviseur | ARCUS RESORTS

Voor wie

Voor wie is dit programma geschikt?

1- op-1 loopbaancoaching van IK overtref me is geschikt voor alle professionals en opleidingsniveau’s. We verlangen inzet en betrokkenheid van je, uiteraard kun jij van ons hetzelfde verwachten.

Je realiseert je dat loopbaanontwikkeling gepaard gaat met het maken van keuzes. Deze keuzes maak je zelf, op een voor jou geschikt moment. Wij helpen je daarbij.

Je loopbaan is belangrijk voor je en je wilt daarover zelf de regie voeren. Je wilt daaraan werken en er je schouders eronder zetten, maar wel met gerichte, professionele ondersteuning.

Locatie & kosten

Locatie

In dit 1-op-1 traject loopbaancoaching kun je kiezen tussen via zoom/teams/skype of face to face. De meeste deelnemers kiezen voor zoom, teams of skype vanuit praktisch oogpunt omdat ze dan geen reistijd hebben. Ook krijg je iets meer begeleidingstijd van de coach. Kies je voor face to face dan bespreek je samen met de coach op welke locatie de loopbaan gesprekken plaatsvinden.

Je voordelen:

 • Weinig / geen reistijd
 • Effectief gebruik van je tijd
 • 1-op-1 aandacht voor jou

Kosten

Wat is je investering?

In termen van netto tijdsbesteding is dit traject de meest efficiënte en effectieve manier om je loopbaan een boost te geven. Het is een no-nonsense loopbaantraject dat is gericht op resultaat. Daarom zie je dat resultaat ook in zo’n korte tijd.

Kosten loopbaancoach

De prijs van dit traject is € 1.795,- exclusief btw. Of je dat nu vanuit je opleidingsbudget, werkgeversbijdrage of uit eigen zak betaalt: deze investering blijft je tot aan je pensioen rendement opleveren.

Door te werken aan je loopbaan, sta je jezelf toe om te groeien. Je verlegt je focus, en kunt je richten op datgene waar je goed in bent en wat je voldoening geeft. Wij gunnen jou die stap. En hoe sneller je eraan begint, hoe sneller je ervan kunt gaan genieten.

“IK KAN GOED DUIDELIJK MAKEN WAT MIJN KWALITEITEN ZIJN”

Wat ik prettig vond, was dat ik in dit traject duidelijk kreeg wat ik goed kan en waar ik energie van krijg. Dat geeft voor mij een duidelijke lijn waar ik mij op kan focussen in de selectie van mogelijke jobs. Ik heb ook gemerkt dat het makkelijker voor me is om duidelijk te maken naar anderen wat ik goed kan.

Maaike Kylstra

Transfer coordinator | Rijndam

Inschrijven

Wil je je inschrijven voor deze 1-op-1 loopbaancoaching maar eerst even kennismaken? Of heb je vragen en wil je overleggen met me?

Plan dan een vrijblijvende, telefonische kennismakingsafspraak met mij.

Ik beloof je dat dat geen oppervlakkig praatje wordt. Ik vind het belangrijk dat je – in vrijheid – een goede keuze maakt. Daarom neem ik graag de tijd voor al je vragen.

Vivian Braat

Dit zeggen onze klanten

9.1

Klantwaardering

Deelnemers waarderen dit traject met een 9.1

95%

Aanbeveling

95% beveelt dit traject aan bij collega of vriend(in)

2003

KWALITEIT

Nederlandse Orde van Beroepscoaches sinds 2003

Sinds 2003

Veelgestelde vragen

Ik wil eerst kennismaken voordat ik beslis. Kan dat?

Zeker! Ik raad je het zelfs aan. Je krijgt dan beter een idee of deze 1-op-1 training goed bij je past, of we een klik hebben en of ik je kan helpen. Als dat niet zo is, dan vertel ik het ook. Je zit dus nergens aan vast. Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Op welke locatie is deze loopbaancoaching?

In deze 1-op-1 loopbaancoaching kun je kiezen tussen via zoom, skype of telefoon of face-to-face. De meeste deelnemers kiezen voor zoom, skype of telefoon vanuit praktisch oogpunt omdat ze dan geen reistijd hebben. Ook krijg je iets begeleidingstijd van de coach.

Kan ik mijn persoonlijk budget inzetten

Dat kan. Je persoonlijk budget kan zonder meer worden ingezet om deze loopbaancoaching te kunnen betalen. Je regelt dat vaak via je leidinggevende of je HR adviseur. Mocht je persoonlijk budget niet helemaal genoeg zijn dat kun je altijd in overleg met je leidinggevende bespreken of jouw organisatie ook een gedeelte wil betalen.

Hoe schrijf ik me in, wanneer kan ik starten?

Voordat je beslist kan ik me voorstellen dat je eerst even (telefonisch) kennis wilt maken om te kijken of het klikt en of ik je kan helpen. Als dat niet zo is, dan vertel ik het ook. Je zit dus nergens aan vast. Mocht je verder willen dan maak ik een voorstel. Dit voorstel mail ik naar je. Zodra het voorstel geaccordeerd is kan het traject starten.

Is deze loopbaancoaching geschikt voor mij?

1- op-1 loopbaancoaching van IK overtref me is geschikt voor alle professionals en opleidingsniveau’s. We verlangen inzet en betrokkenheid van je, uiteraard kun jij van ons hetzelfde verwachten. Je realiseert je dat loopbaanontwikkeling gepaard gaat met het maken van keuzes. Deze keuzes maak je zelf, op een voor jou geschikt moment. Wij helpen je daarbij. Je loopbaan is belangrijk voor je en je wilt daarover zelf de regie voeren. Je wilt daaraan werken en er je schouders eronder zetten, maar wel met gerichte, professionele ondersteuning.

Heb je een niet goed geld terug garantie?

Mocht je na de 1e bijeenkomst het idee hebben dat deze loopbaancoaching niet voor je gaat werken dan kun je de cursus zonder voorwaarden opzeggen. Jij of je organisatie krijgt dan gewoon het geld terug. Je maakt dit kenbaar aan de loopbaancoach. Vanzelfsprekend willen we ervan leren dus het is natuurlijk wel fijn als je een toelichting wilt geven. maar dit is niet verplicht.

Wat als ik nog meer vragen heb?

Geen probleem. Ik ben er voor je om je te helpen. Stuur me een bericht of bel me en stel je vraag.

Gratis kennismaken

Het verplicht je tot niets

Goed dat je loopbaancoaching overweegt. Laten we eerst vrijblijvend kennis maken om te kijken of het klikt en of ik je kan helpen. Plan hieronder een afspraak in mijn agenda.

Na ons gesprek:

 • Weet je precies of deze loopbaancoaching bij je past
 • Heb je een goed idee hoe de loopbaancoaching in zijn werk gaat
 • Weet je wat je nodig hebt om snel te kunnen starten

“VERTROUWEN OM DE VOLGENDE STAP TE ZETTEN”

Het is vooral de praktische en concrete aanpak die mij aansprak. Je moet het natuurlijk steeds zelf doen maar ik heb enorm veel inzicht gekregen in de mogelijkheden die er zijn in mijn loopbaan en mijn talenten die ik daarop kan inzetten. Dat gaf mij vertrouwen voor mijn volgende stap.

Joris Klerks

Senior portfolio controller | Achmea