1-op-1 Burnout preventie training

Meer balans en energie in 40 dagen

Hinderen stressklachten, vermoeidheid en een futloos gevoel je in het dagelijkse werk en wil je daarom meer balans? Dan is onze individuele aanpak iets voor jou. Werk gericht aan je mentale weerbaarheid, 1-op-1 met je eigen coach. Je kunt direct aan de slag en je ziet in 40 dagen snel resultaat.

Meer balans en energie in 40 dagen

Hinderen stressklachten, vermoeidheid en een futloos gevoel je in het dagelijkse werk en wil je daarom meer balans? Dan is onze individuele aanpak iets voor jou. Werk gericht aan je mentale weerbaarheid, 1-op-1 met je eigen coach. Je kunt direct aan de slag en je ziet in 40 dagen snel resultaat.

Burnout preventie training

€1695,- (excl. BTW)

 • 1-op-1 training met een eigen coach
 • Gratis kennismaking
 • Je hebt geen reistijd

Heb je vragen?

Stressklachten, vermoeidheid en een futloos gevoel… waardoor je niet meer goed functioneert in je werk ?

Ben jij een doorzetter, is goed niet goed genoeg voor jou en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Heb je moeite met nee zeggen en ga je vaak over grenzen heen? Je voelt je vaak uitgeput maar opgeven is geen optie! Gewoon nog wat harder werken dan komt het wel weer goed.

Je lijf begint signalen af te geven. Slecht slapen, concentratieproblemen, een kort lontje, pijn (vooral nek- en schouderklachten) en niet meer kunnen ontspannen, zijn alarmbellen die je beter niet kunt negeren. Ze waarschuwen je voor uitval door overspannenheid of burn-out.

Verlang jij vooral naar rust in je hoofd?

Je wilt voorkomen dat je burn-out raakt en jezelf beter kunnen beschermen tegen stress. Je bent op zoek naar meer balans en energie. Dan is ons 1-op-1 traject “Burn-outpreventie in 40 dagen” iets voor jou.

In dit traject werk je samen met je persoonlijke coach aan het verbeteren van je energiebalans, het beter omgaan met stress en het versterken van je mentale weerbaarheid.

Resultaat

Resultaat? Na afloop van dit traject:

 • Ervaar je meer rust en energie
 • Bewaak je beter je grenzen
 • Sta je steviger in je schoenen
 • Kun je beter omgaan met (werk)stress
 • Zit je beter in je vel
 • Is je persoonlijke effectiviteit verhoogd

Dit heb je allemaal voor elkaar gekregen omdat je hebt geleerd om beter voor jezelf te zorgen en bewuste keuzes te maken die beter bij jou passen. Je hebt daarbij hulp gehad van je persoonlijke coach waardoor je meer jezelf bent en je eigen kracht weer terug hebt gevonden.

Waarom 40 dagen

Wist je dat nieuw gedrag al na 40 dagen fysiek en blijvend zichtbaar is in de vorm van nieuwe paden in je hersenen? Deze nieuwe paden (neurale netwerken) ontstaan als je veelvuldig oefent in de praktijk. Precies wat je doet in deze training!

“Ik weet nu wat ik moet doen om mijn stress te verminderen”

‘Ik wilde minder stress ervaren in lastige situaties en nee leren zeggen zonder schuldgevoel. Wat ik heb geleerd is om zelf de situatie aan te pakken om daarin verandering te brengen en niet te wachten tot een ander het doet. Ik ben mij weer bewust van mijn kwaliteiten en valkuilen. Ik kreeg veel tips en handvatten om in de praktijk te oefenen. Ik weet nu wat ik moet doen om mijn stress te verminderen en pas dat veelvuldig toe. ‘

Sylvia

Adjunct directeur onderwijs

De persoonlijke aanpak maakt deze burnout preventie training zo effectief

Zoals gezegd: we werken 1-op-1. Dus geen dagen met een groep in een lokaaltje, waar de aandacht verdeeld wordt over meerdere deelnemers. Wat je wel krijgt, zijn individuele sessies met je eigen persoonlijke, NOBCO gecertificeerde coach, gespecialiseerd in stress- en burnout preventie.

We stemmen het programma exact af op wat je nodig hebt:

 • Wil je vaker nee zeggen zonder schuldgevoel?
 • Wil je beter je grenzen kunnen aangeven?
 • Wil je weer regie over je eigen leven?
 • Wil je nieuwe inzichten en ideeën om beter om te gaan met lastige situaties?
 • Wil je meer zelfvertrouwen en mentale veerkracht?
 • Wil je minder chaos in je hoofd?
 • Wil je af van faalangst en negatieve gedachten over jezelf?

Waar je ook op vastloopt: we gaan het aanpakken én oplossen. Al na de eerste sessies merk je het verschil.

“Ik VOEL ME GEWOON BETER!”

Ik kreeg veel terugkoppeling met gerichte en praktische adviezen waardoor het duidelijk werd hoe ik ben en welke overtuigingen een belemmering voor mijn welbevinden vormen. Ik ben tevreden met het resultaat, voel me gewoon beter en zou het traject zeker aanbevelen omdat het goed heeft gewerkt voor mij

H.C.

Hoogleraar wiskunde

Programma

Hoe ziet deze individuele burnout preventie training eruit?

We stemmen het traject af op jouw persoonlijke doelen, je werkplek en je professionele rol. Dus geen psychologische praatjes, rollenspellen of gegraaf in je verleden. We kijken naar het hier en nu, en wat jij daarin nodig hebt.

We werken met een mix van persoonlijke gesprekken, preventie oefeningen, praktische handvatten voor op de werkplek en mail- en telefonisch contact naar behoefte.

Concreet is het programma als volgt ingericht:

 • Een (gratis en vrijblijvend) intake- en kennismakingsgesprek
 • Een energiebalanstest vooraf en na afloop
 • 7 (online) gesprekken van 60 minuten
 • Indien gewenst en in onderling overleg plannen we het 1e gesprek face to face
 • Onderzoeken van kwaliteiten en valkuilen
 • Praktische oefeningen en aanpak volgens RET methode
 • Praktische handvatten en tips
 • Onbeperkt e-mail- en telefooncontact met je trainer/coach tijdens het traject
 • Evaluatie en certificaat
 • Een opvolggesprek 3 à 4 maanden na het traject

Je krijgt dus alles wat je nodig hebt om de verandering te realiseren die je wilt, gebaseerd op een zorgvuldige intake. We gaan je mentale en fysieke weerbaarheid opbouwen en zorgen voor nieuw gedrag waarmee je je leven leuker, bevredigender en succesvoller maakt.

“Ik ervaar nu minder stress omdat ik minder onzeker ben over mijzelf.”

Wat ik heb bereikt is dat ik veel inzicht heb gekregen in de processen en overtuigingen die ten grondslag liggen aan de stress die ik ervaar in mijn werk. Door praktische tips en oefenen, merk ik in mijn dagelijks werk dat mijn effectiviteit is verbeterd en ik ben minder streng voor mezelf. Ik heb geleerd dat het niet egoïstisch is om je grenzen aan te  geven! Ik ervaar nu minder stress omdat ik minder onzeker ben over mijzelf.

Milou

gedragstherapeut

Voor wie

Voor wie is dit programma geschikt?

De 1-op-1 training “burnout preventie” is er voor jou als professional met een mbo+-, hbo- of wo-niveau.

De training is geschikt voor iedereen die op tijd de signalen van spanning en stress herkent en wil werken aan het voorkomen van uitval door overspannenheid of burn-out.

Hoe meer je bereid bent om zelf de regie te nemen om jouw situatie te veranderen en niet te wachten tot je omgeving zich aanpast aan jouw eisen, hoe beter het resultaat.

Locatie & kosten

Waar vindt deze training plaats?

In deze 1-op-1 training burnout preventie kun je kiezen tussen via zoom/teams/skype of face to face. De meeste deelnemers kiezen voor zoom, teams of skype vanuit praktisch oogpunt.

Kies je voor face to face dan bespreek je samen met de coach op welke locatie de coachgesprekken plaatsvinden.

Je voordelen:

 • Je start snel met je traject
 • Effectief gebruik van je tijd
 • 1-op-1 aandacht voor jou

“IK HEB GELEERD RUIMTE TE NEMEN WANNEER IK DIT NODIG HEB’”

Ik heb grote stappen gemaakt, maar vooral ook geleerd ruimte te nemen wanneer ik dit nodig heb. Ik sta mezelf toe een kleine terugval te hebben, ik heb vertrouwen dat ik nu de tools heb (intuïtief handelen, ademtechnieken, en vooral het stapje terug/reflecteren: wat heb ik wel goed gedaan, wat zijn de mogelijkheden van deze situatie, heb ik mijn grenzen voldoende bewaakt, wat heb ik nu nodig) om weer positief verder te gaan en mezelf terug te pakken.

J.B.

Payment consultant

Kosten

Wat is je investering?

In termen van netto tijdsbesteding is dit traject de meest efficiënte en effectieve manier om je stressklachten, vermoeidheid en een futloos gevoel weg te nemen. We geloven niet in fluff – alles in het traject is gericht op resultaat. Daarom zie je dat resultaat ook in zo’n korte tijd.

De prijs van dit traject is € 1.695,- exclusief btw. Of je dat nu vanuit je opleidingsbudget, werkgeversbijdrage of uit eigen zak betaalt: deze investering blijft je tot aan je pensioen rendement opleveren.

Want het is simpel: op tijd je burnout klachten aanpakken zorgt ervoor…

 • dat je zelf je stressklachten aan kan pakken op de momenten dat het telt
 • dat je over je eigen schaduw heen kunt stappen
 • dat je de regie neemt over je werkdag, je functie, je loopbaan
 • dat je jezelf de mogelijkheid geeft je volledige potentieel te benutten

Dit is de echte betekenis van voor jezelf opkomen en dat maakt een verschil van dag en nacht in je (werkende) leven.

“MEER ZELFVERTROUWEN en alleen nog maar gezonde stress :)”

Ik kreeg steeds meer positieve reacties. Dat ik meer zelfvertrouwen uitstraal, dat ik meer ontspannen ben en vrolijk. Ik heb kortgeleden met een collega samen een presentatie gegeven aan 40 mensen. Daar zaten ook verschillende managers bij. En dat ging hartstikke goed en mijn futloos gevoel is helemaal weg!

Helena

Applicatie consultant

Inschrijven

Wil je je inschrijven voor deze 1-op-1 burnout preventie training maar eerst even kennismaken? Of heb je vragen en wil je overleggen met me?

Plan dan een vrijblijvende, telefonische kennismakingsafspraak met mij.

Ik beloof je dat dat geen oppervlakkig praatje wordt. Ik vind het belangrijk dat je – in vrijheid – een goede keuze maakt. Daarom neem ik graag de tijd voor al je vragen.

Dit zeggen onze klanten

9.1

Klantwaardering

Deelnemers waarderen dit traject met een 9.1

95%

Aanbeveling

95% beveelt dit traject aan bij collega of vriend(in)

2003

KWALITEIT

Nederlandse Orde van Beroepscoaches sinds 2003

Sinds 2003

Veelgestelde vragen

Ik wil eerst kennismaken voordat ik beslis. Kan dat?

Zeker! Ik raad je het zelfs aan. Je krijgt dan beter een idee of deze 1-op-1 training goed bij je past, of we een klik hebben en of ik je kan helpen. Als dat niet zo is, dan vertel ik het ook. Je zit dus nergens aan vast. Plan je vrijblijvende kennismakingsgesprek.

Ik zit al ziek thuis met burn-outklachten. Heeft dit coachtraject dan nog zin?

Ja, dat heeft zeker nog zin. De onderwerpen die aan de orde komen, helpen je om je energiebalans te herstellen en om mentaal weerbaarder te worden. Dit draagt allemaal bij aan het herstel van je burn-out.

Je coach zal rekening houden met wat jij op dit moment aankunt en het tempo daarop aanpassen. Vaak heb je in deze situatie ook behoefte aan een ‘luisterend oor’. Deze coach begrijpt wat jij doormaakt en waar je tegenaan loopt.

Op welke locatie is deze 1-op-1 training burnout preventie?

In deze 1-op-1 training burnout preventie kun je kiezen tussen via zoom/teams/skype of face to face. De meeste deelnemers kiezen voor zoom, teams of skype vanuit praktisch oogpunt. Kies je voor face to face dan bespreek je samen met de coach op welke locatie de coachgesprekken plaatsvinden. Ik bespreek graag met je welke vorm voor jou het meeste geschikt is.

Worden de kosten voor deze coaching vergoed?

Ja. De meeste werkgevers vergoeden dit. De kosten van langdurig verzuim zijn immers veel hoger dan het investeren in een coachtraject voor preventie en herstel van stress of burn-out.  Vaak geeft de bedrijfsarts ook het advies om coaching te volgen. Je regelt de vergoeding vaak via je leidinggevende of je HR adviseur.

Is dit traject ook geschikt voor mensen die na hun burn-out weer gaan re-integreren?

We zien steeds vaker dat bedrijfsartsen coaching aanbevelen bij re-integratie na burn-out. Het helpt je om die veranderingen in je werkuitvoering aan te brengen zodat je beter bestand bent tegen stress en werkdruk. Dit coachtraject sluit daar goed bij aan. Je leert om je grenzen beter te bewaken, steviger in je schoenen te staan om zo te voorkomen dat je een terugval krijgt.

Hoe schrijf ik me in? Wanneer kan ik starten?

Voordat je beslist kan ik me voorstellen dat je eerst even (telefonisch) kennis wilt maken om te kijken of het klikt en of ik je kan helpen. Als dat niet zo is, dan vertel ik het ook. Je zit dus nergens aan vast. Mocht je verder willen dan maak ik een voorstel. Dit voorstel mail ik naar je. Zodra het voorstel geaccordeerd is kan het traject starten.

Is deze 1-op-1 training burnout preventie geschikt voor mij?

De training is geschikt voor iedereen die op tijd de signalen van spanning en stress herkent en wil werken aan het voorkomen van uitval door overspannenheid of burn-out. Hoe meer je bereid bent om zelf de regie te nemen om jouw situatie te veranderen en niet te wachten tot je omgeving zich aanpast aan jouw eisen, hoe beter het resultaat.

Heb je een ‘niet goed geld terug’ garantie?

Mocht je na de 1e bijeenkomst het idee hebben dat deze 1-op-training niet voor je gaat werken dan kun je de training zonder voorwaarden opzeggen. Jij of je organisatie krijgt dan gewoon het geld terug. Je maakt dit kenbaar aan de coach. Vanzelfsprekend willen we ervan leren dus het is natuurlijk wel fijn als je een toelichting wilt geven. maar dit is niet verplicht.

Wat als ik nog meer vragen heb?

Geen probleem. Ik ben er voor je om je te helpen. Stuur me een bericht en stel je vraag.

Gratis kennismaken

Het verplicht je tot niets

Goed dat je deze 1-op-1 training burnout preventie overweegt. Laten we eerst vrijblijvend kennis maken om te kijken of het klikt en of ik je kan helpen.

Na ons gesprek:

 • Weet je precies of deze training bij je past
 • Heb je een goed idee hoe deze1-op-1 training in zijn werk gaat
 • Weet je wat je nodig hebt om snel te kunnen starten

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Het POSITIEve EFFECT is dat gELEERD heb OM LIEF TE ZIJN VOOR MEZELf”

Ik heb geleerd om mezelf meer in acht te nemen. Voorheen ging ik maar door en luisterde ik onvoldoende naar mezelf. Dat was niet prettig. Ik heb geleerd om ‘lief te zijn voor mezelf’; als het erop aan komt kan ik nu goed mijn grenzen aangeven en dat doe ik ook. Werken aan jezelf gaat met vallen en opstaan, maar het is de investering op de lange termijn zeker waard en geeft me veel zelfvertrouwen.

Susanne

Implementation manager